Inštrukcije angleščine

Inštrukcije angleščine

Inštruktorica angleščine Mojca Goropevšek

 

Inštrukcije angleščine za tiste učence, dijake in študente, ki bi radi izboljšali nivo (in oceno) svojega znanja, pa tega nekako ne zmorejo sami.

Lokacija: Trnovo, Ljubljana

GSM: 041 412 998

[like url=http://www.facebook.com/pages/Satcitananda-podjetje-za-izobra%C5%BEevanje/152488338142053 xfbml=false action=like layout=button_count height=30 width=100 div=true]

 

 

Inštruiranje angleščine – nižji nivo 

Inštrukcije angleščine za osnovno šolo, srednje šole in gimnazije, kjer je angleščina drugi tuj jezik. Poučevanje angleščine in konverzacija – začetne stopnje angeščine – nižji nivo.

Kdo poučuje?

Inštruktorica Mojca Goropevšek je učiteljica in absolentka slovenščine in francoščine na FF v Ljubljani, angleško in nemško pa se je učila v šoli in se izpopolnjevala na tečajih. Ima 13 let delovnih izkušenj na področju poučevanja jezikov in dela z ljudmi, predvsem z mladimi ter z otroki. Pouk poteka interaktivno – znanje jezika (predvsem slovnico) pa podaja na razumljiv, preprost in zanimiv način. Učinkovito za dijake, ki jim jeziki delajo preglavice; dobri dijaki pa svoje znanje z lahkoto razširijo in poglobijo. Tako se odpravijo tudi blokade pri govornih nastopih – tj. pri javnem nastopanju – v angleščini. Jezik se (na)učimo razumeti&govoriti&uporabljati prek situacij iz vsakdanjega življenja.

Cenik inštrukcij angleščine

StoritevCena / 45 min
INŠTRUIRANJE angleščine za osnovne šole; 1 do 2 učenca12,50 €
INŠTRUIRANJE angleščine za srednje šole, kjer je angleščina drugi tuj jezik;
1 do 2 učenca
12,50 €
INŠTRUIRANJE
angleščine za gimnazije, kjer je angleščina drugi tuj jezik; 1 do dva učenca
12,50 €
POUČEVANJE angleščine &KONVERZACIJA – začetne stopnje angeščine – nižji nivo 12,50 €

 

O učenju

I cannot teach anybody anything, I can only make them think.

Socrates

Priporočila na spletu

Facebook stran