Inštrukcije francoščine

inštrukcije francoščine

Inštruktorica francoščine Mojca Goropevšek

Inštrukcije francoščine za tiste učence, dijake in študente, ki bi radi izboljšali nivo (in oceno) svojega znanja, pa tega nekako ne zmorejo sami. Inštrukcije in konverzacija francoščine – od popolnih začetnikov do tistih, ki francosko že razumejo in govorijo, svoje znanje jezika pa želijo izpopolniti. Pouk poteka v francoščini – od prve ure dalje – zaradi tega študent zelo hitro napreduje.

Lokacija: Trnovo, Ljubljana

GSM: 041 412 998

[like url=http://www.facebook.com/pages/Satcitananda-podjetje-za-izobra%C5%BEevanje/152488338142053 xfbml=false action=like layout=button_count height=30 width=100 div=true]

Kdo poučuje?

Inštruktorica francoskega jezika Mojca Goropevšek je učiteljica in absolentka slovenščine in francoščine na FF v Ljubljani, angleško in nemško pa se je učila v šoli in se izpopolnjevala na tečajih. Ima 13 let delovnih izkušenj na področju poučevanja jezikov in dela z ljudmi, predvsem z mladimi ter z otroki. Pouk poteka interaktivno – znanje jezika (predvsem slovnico) pa podaja na razumljiv, preprost in zanimiv način. Učinkovito za dijake, ki jim jeziki delajo preglavice; dobri dijaki pa svoje znanje z lahkoto razširijo in poglobijo. Tako se odpravijo tudi blokade pri govornih nastopih – tj. pri javnem nastopanju – v francoščini. Jezik se (na)učimo razumeti, govoriti in uporabljati prek situacij iz vsakdanjega življenja.

Cenik inštrukcij francoščine

StoritevCena / 45 min
INŠTRUIRANJE francoščine za osnovne šole; 1 do 2 učenca 12,50 €
INŠTRUIRANJE francoščine za srednje šole
1 do 2 dijaka
12,50 €
INŠTRUIRANJE francoščine za gimnazijo; 1 do 2 dijaka 12,50 €
PRIPRAVA na zaključni izpit iz francoščine12,50 €
PRIPRAVA na maturo iz francoščine12,50 €
POUČEVANJE francoščine (&KONVERZACIJA)12,50 €

 

O učenju

I cannot teach anybody anything, I can only make them think.

Socrates

Priporočila na spletu

Facebook stran